Δώστε τον δικό σας ρυθμό, στο #ICC project : The Island, The Culture, The Challenge / To Nησί, ο Πολιτισμός, Η Πρόκληση.

Το 3ο Andros Trail Race, σας περιμένει να συμμετάσχετε σε έναν αγώνα με πολυδιάστατο χαρακτήρα πολιτισμού και αθλητισμού, με πληθώρα παράλληλων εκδηλώσεων. Δηλώστε τώρα συμμετοχή ! 
 

ΑΤR ADVNENTURES 

Το ATR Adventures είναι ένα ζωντανό παιχνίδι δράσης, γρίφων και μυστηρίου ενώ ταυτόχρονα δοκιμάζει τις ικανότητες αντίληψης της ομάδας. Ανακαλύψτε ένα μέρος της φυσικής ομορφιάς, των μονοπατιών και της πολιτιστικής κληρονομιάς της Άνδρου, πριν απολαύσετε τη μοναδικότητά τους από κοντά. Το ATR Adventures θα διεξαχθεί στο "δωμάτιο μυσητρίου" του Andros Adventures στον πεζόδρομο του Όρμου Κορθίου., από την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα η οποία αποτελείται από 3 έως 6 άτομα, «κλειδώνεται» μέσα σε ένα θεματικό δωμάτιο. Ο σκοπός είναι να λύσει όσο πιο πολλούς γρίφους μπορεί μέσα στον προκαθορισμένο χρόνο, χρησιμοποιώντας το μυαλό και τις πέντε αισθήσεις.
Εσύ πόσο καλά γνωρίζεις το ΑΤR και την Άνδρο ? Φτιάξε την ομάδα σου κ έλα να παίξεις μαζί μας ...! 
Δήλωσε Συμμετοχή ΕΔΩ το αργότερο έως την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 
Οι πρώτες 6 ομάδες συμμετέχουν δωρεάν. Κόστος συμμετοχής ανά άτομο 3ε (για τους αθλητές του αγώνα) 
 
 

Ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της Χώρας και επίσκεψη στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή 

 
Η Trekking Andros & Outdoor Activities και οι συνεργάτες της προσφέρουν στους αθλητές και τους συνοδούς τους , το Σάββατο  29 Σεπτεμβρίου, δωρεάν ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της Χώρας. Σημείο Συνάντησης Καίρειος Βιβλιοθήκη, στις 12.30μ.μ. Για όσους θα ξεκινήσουν από το Κόρθι υπάρχει δυνατότητας μεταφοράς με τα minivan της Explore Andros . Σημείο συνάντησης Centro Cafe στις 12.00μ.μ.
Το Ιδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή υποστηριζει τη Διοργάνωση και παραχωρεί δωρεάν είσοδο στους αθλητές του ΑΤR  και του συνοδούς τους στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης . Η έκθεση φιλοξενεί ένα αφιέρωμα στον καταξιωμένο, πολυσχιδή και ιδιαίτερα αγαπητό από το ελληνικό κοινό Δημήτρη Μυταρά.
Δήλωσε Συμμετοχή ΕΔΩ το αργότερο έως την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου
Η συμμετοχή και οι μεταφορές είναι Δωρεάν 
 

Εκθεση Φωτογραφίας  #My_Andros στον Πολυχώρο του  'Ορμου Κορθιου. 

 
Οι αθλητές, οι συνοδοί τους αλλά και όσοι βρεθούν στον Όρμο Κορθίου το 3ήμερο διεξαγωγής του Andros Trail Race, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την έκθεση φωτογραφίας #My_Andros . Ένα ταξίδι στις υπέροχες εικόνες που χαρακτηρίζουν την Άνδρο. Μια περιήγηση στα τοπία, τους ανθρώπους, τα χρώματα και τις στιγμές που συνθέτουν τις απρόσμενες λεπτομέρειες αυτού του τόπου. Εκατόν δεκαέξι ταλαντούχοι φωτογράφοι κατέθεσαν την προσωπική τους δημιουργική ματιά και μέσα από τις ποικιλόμορφες καλλιτεχνικές τους προσεγγίσεις, μάς ξεναγούν στις ομορφιές του ξεχωριστού νησιού, ένα νησί γεμάτο φανερούς και κρυμμένους φωτογραφικούς θησαυρούς. Η έκθεση διοργανώθηκε από την ομάδα των «Greek Instagramers Events», με συνδιοργανωτή το CTN Andros (Andros Cycladic Tourism Network) και την αιγίδα του Δήμου Άνδρου, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε διάφορους εκθεσιακούς χώρους του νησιού. Μέρος αυτών θα απολαύσουμε κσι στο Κόρθι κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του αγώνα. 
 
Παράλληλα στον ίδιο χώρο θα προβάλλονται βίντεο σχετικά με την Άνδρο.
 
Σας περιμένουμε!