Πώς θα έρθω

Εισιτήρια από Mamalis Travel & Togias Travel 

Τα εκπτωτικά εισιτήρια μπορούν να εκδοθούν από τα λιμενικά γραφεία των εταιρειών FAST FERRIES & GOLDEN STAR FERRRIES στην Ραφήνα. Η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει έκπτωση  30% σε όλους τους αθλητές που θα ταξιδέψουν καθώς και 20% σε αυτοκίνητο ή μηχανή, δίνοντας τον αριθμό συμμετοχής τους στον αγώνα. Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας και ταξιδέψτε με ασφάλεια. Τηλέφωνο επικοινωνίας Mamalis Travel 2294 0 22292 & Togias Travel 2294 0 23561

RunninGreece

Για όσους θέλουν το πλήρες εκδρομικό πακέτο που συμπεριλαμβάνει την μεταφορά, διαμονή και διατροφή, μπορούν να έρθουν με το αθλητικό και τουριστικό πρακτορείο RunninGreece και να διεκδικήσουν τις καλύτερες προσφορές!

Πρόσβαση στο λιμάνι της Ραφήνας

Το λιμάνι της Ραφήνας βρίσκεται σε απόσταση 40 χλμ. περίπου από το κέντρο της Αθήνας, και 10 χμ. από το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Από το λιμάνι αυτό αναχωρούν πλοία προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, καθώς και άλλα νησιά των Κυκλάδων. 

Η μετακίνηση μπορεί να γίνει με:
    • Λεωφορείο: Λεωφορεία του ΚΤΕΛ Αττικής με προορισμό τη Ραφήνα αναχωρούν καθημερινά από την οδό Μαυροματαίων στοΠεδίο του Άρεως. Η αφετηρία βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το σταθμό Βικτώρια της γραμμής 1 του Μετρό, δια μέσου της οδού Χέυδεν. Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται ανά 15-45 λεπτά ανάλογα με την ώρα, από τις 5:45 το πρωί μέχρι τις 22:30 το βράδυ. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 1 ώρα, ανάλογα με την κίνηση, και το εισιτήριο κοστίζει 2,60 €. Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια στη σελίδα του ΚΤΕΛ Αττικής.

    • Από το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» αναχωρούν επίσης δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αττικής με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 30 λεπτά και το εισιτήριο κοστίζει 4 €. Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια στη σελίδα του ΚΤΕΛ ΑττικήςΚΤΕΛ Αττικής (επιλέγετε ως αφετηρία το Αεροδρόμιο και ως προορισμό τη Ραφήνα).

    • Ταξί: Για μετακίνηση από το κέντρο της Αθήνας προς το λιμάνι της Ραφήνας απαιτούνται περίπου 50 λεπτά – 1 ώρα, ανάλογα με την κίνηση. Εναλλακτικά, μπορείτε να καλύψετε τη διαδρομή μέχρι τη λεωφόρο Μεσογείων με το Μετρό (μέχρι το σταθμό Νομισματοκοπείο), και από εκεί να συνεχίσετε με ταξί. Το κόστος από την Αθήνα μέχρι τη Ραφήνα είναι περίπου 20-25 ευρώ (χωρίς ραντεβού και βαλίτσες).

    • Ι.Χ.: Η πρόσβαση στο λιμάνι της Ραφήνας είναι εφικτή μέσω της λεωφόρου Μαραθώνος (συνέχεια λεωφόρου Μεσογείων). Μέσω της Αττικής Οδού, με κατεύθυνση προς το Μαρκόπουλο ακολουθείτε την έξοδο προς Ραφήνα. Στο λιμάνι της Ραφήνας λειτουργεί επί πληρωμή χώρος στάθμευσης.

banner 1400x410