Παροχές

 

Κάθε αθλητής που συμμετέχει οφείλει να έχει κάνει όλες τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις. Παρόλα αυτά κατά μήκος της διαδρομής και στο τερματισμό θα υπάρχουν ιατροί και διασώστες.

Μετάλλια

Όλοι οι αθλητές που θα συμμετάσχουν θα παραλάβουν ένα αναμνηστικό μετάλλιο.

Έπαθλα

Θα απονεμηθούν χειροποίητα έπαθλα από καλλιτέχνες του τόπου μας, στους 3 πρώτους άντρες και τις 3 πρώτες γυναίκες που θα τερματίσουν την κάθε αγωνιστική διαδρομή. Βράβευση θα λάβουν και ο πρώτος Ανδριώτης και η πρώτη Ανδριώτισα που θα τερματίσουν την Κύρια Μεγάλη Διαδρομή των 24χλμ.

Σταθμοί Ανεφοδιασμού

Κατά μήκος των διαδρομών έχουν τοποθετηθεί σταθμοί ανεφοδιασμού που θα παρέχουν σε κάθε αθλητή: Νερό, Salt Stick, φρούτα, μπισκότα και Ανδριακά προϊόντα. Οι σταθμοί θα έχουν εθελοντές με γνώσεις πρώτων βοηθειών και φαρμακείο.

T-shirt

Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν αναμνηστικό T-shirt του αγώνα.

Pasta Party

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 στον οικισμό του Όρμου Κορθίου με δωρεάν συμμετοχή στο Pasta Party .. και όχι μόνο!

Χρονομέτρηση

Ο αγώνας ΑndrostrailRace θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Τα συστήματα RFID που χρησιμοποιούνται για την καταγραφή των χρόνων είναι με εξελιγμένα συστήματα λαμβάνοντας υπόψη όλους τους Ευρωπαϊκούς κανόνες ακτινοβολίας.

Δώρα

Όλοι οι αθλητές θα μπουν σε κλήρωση για Δώρα από τους Δωροθέτες του αγώνα.

Μετακινήσεις

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες FAST FERRIES & GOLDEN STAR FERRIES υποστηρίζουν τον αγώνα και προσφέρουν στους αθλητές και ένα συνοδό τους 30% έκπτωση καθώς και 20% σε αυτοκίνητο ή μηχανή, στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
Κάνε την κράτηση σου στα πρακτορεία ΜΑΜΑLIS TRAVEL, ή TOGIAS TRAVEL δίνοντας τον Αριθμό Συμμετοχής σου -ID Number- που θα λάβεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σου.

Διαμονή & Εστίαση

Η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει στους αθλητές 25% έκπτωση σε καταλύματα και εστιατόρια.
Κάνε τώρα την κράτησή σου απευθείας στο κατάλυμα της επιλογής σου, δίνοντας τον Αριθμό Συμμετοχής σου -ID Number- που θα λάβεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σου.

Φωτογράφιση

Επαγγελματίες φωτογράφοι θα είναι τοποθετημένοι κατά μήκος της διαδρομής για να σας απαθανατίσουν. Το φωτογραφικό υλικό θα αναρτηθεί στο Internet, δωρεάν, 7 ημέρες μετά τον αγώνα. Oι πρώτοι 300 αθλητές (24k & 10k) θα έχουν δώρο και μία αποκλειστικά δική τους φωτογραφία από την έναρξη ή τη λήξη.

Ιατρική Κάλυψη

Κατά μήκος των διαδρομών και στον τερματισμό θα είναι τοποθετημένοι γιατροί καρδιολόγοι, ασθενοφόρα, ομάδα του ΕΚΑΒ, ομάδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Σαμαρείτες) αλλά εθελοντές με γνώση πρώτων βοηθειών. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.