Τις περπατήσαμε, τις τρέξαμε, τις γνωρίσαμε και συνεχίζουμε να τις απολαμβάνουμε! Η πεζοπορία και το τρέξιμο στη φύση και στα μονοπάτια δεν είναι ευεργετικά μόνο για την υγεία μας αλλά ξεδιπλώνουν μπροστά μας εικόνες, πολιτισμό, παλιές ιστορίες......ένα νησί ολόκληρο!
Περπατώντας ή τρέχοντας, δώσε και εσύ το δικό σου ρυθμό #SetThePace #androstrailrace2019

Ένας μήνας έμεινε για τον 4ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος Άνδρου Andros Trail Race 2019 και εμείς συνεχίζουμε να γνωρίζουμε τμηματικά, τις αγωνιστικές διαδρομές. 
Αυτό το Σάββατο, 31 Αυγούστου, θα περπατήσουμε και πάλι, ένα μέρος της Μεγάλης Κύριας Διαδρομής των 24 χλμ., από
τα Διποτάματα έως τον Όρμο Κορθίο, 9χλμ με διάρκεια περπατήματος περίπου 3 ώρες, μέτριας δυσκολίας. Το τμήμα αυτό του αγώνα, διανύει μέρος της πεζοπορικής διαδρομής Andros Routes 3, του δικτύου.
Θα διασχίσουμε το φαράγγι των Διποταμάτων με τους εντυπωσιακούς νερόμυλους και θα ανεβούμε στο Επάνω Κάστρο. Η πορεία μας θα ακολουθήσει το μονοπάτι για το χωριό Κοχύλου όπου και θα ξεκουραστούμε πριν την κατάβαση στον Όρμο, στο παραδοσιακό καφενείο του χωριού.

Είναι απαραίτητο να δηλώσετε συμμετοχή είτε με μέιλ είτε τηλεφωνικά για να οργανώσουμε τις μεταφορές.

Συμμετοχή : 5 ευρώ για την ενίσχυση της Διοργάνωσης .
Για όσους δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο, συναντιόμαστε στις 16.30 στο στέκι του αγώνα  ή απευθείας στις 17.00 στην είσοδο των Διποταμάτων. 

Είναι απαραίτητο να δηλώσετε τη συμμετοχή σας είτε με mail είτε τηλεφωνικά στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. +030 6946771751

Σας περιμένουμε !

#bethere

#SetThePace #RunAndrosTrailRace

Οι εγγραφές για τη συμμετοχή σας στον αγώνα θα κλείσουν στις 16 Σεπτεμβρίου. Πρόλαβε τώρα !